У моры ходзяць параходы

1
Мора чорнае або белае, без яго я пражыву,
Перш за усе тлумачу: доугi шлях мне да яго!

Прыпеу:

У моры ходзяць параходы i здзяйсняюць пераходы.
У моры ходзяць параходы туды,сюды!
Ну а мне не здагадацца для чаго у марах скiтацца
Для мяне любое мора - адна салёная вада!

2
Я не бачу шляху цяжкага,марскi шлях не для мяне!
Няма бачыш парахода ,iсцi  друга да цябе!

3
Падтрымала я б садоунiка,батанiчны сад вяла б!
I дакладна разумела аб чым размова у цябе.

Минус Синяя птица


Рецензии