Донька-9

Татко мріяв, що пацанчик
Уродиться достроково
І дивився однозначно -
На прогнози гінекологів.

В жінки були всі ознаки:
Був живіт, як мяч футбольний,
Погляд, як шаблі козацькі,
Груди - гирі двопудові.

Чоловік її ледь втримав,
Як підвозив до лікарні.
Видно, сила незборима -
У майбутнього гетьмана.

Тож коли дізнався батько,
Що його пацан - невмійко,
Народивсь чомусь безяйком,
І ревів неначе дівка.

Новину сприйняв, як втрату -
Як злий намір бусурман.
Навіть жінку зустрічати -
Не ходив - за злий обман.

До дитини не підходив
Може місяць, може зо два,
Навіть погляд свій відводив,
Щоб не бачити позору.

Потім взяв себе у руки -
Серце в нього  не залізне.
Став дівча привчать до брюків, -
І як стоячи попісять.

Всього два десятки років -
І донька - як кібер-воїн,
Мускулиста, і жорстока,
Здатна битись у двобої.

Навіть помилку природи,
Хоч всі думали не вдасться,
Батько виправив без шкоди, -
Виросли у баби  яйця.


Рецензии