Бажаю...

Бажаю вам благословінь від Бога
Та хай не буде важкою дорога,
Хай сонечком Бог щедро зігріває,
Здоров’я, мир та  щастя посилає!

Хай дні минають, та не зникне радість,
Життєві будні скрасять хай реальність,
Бажаю щоб всі дні були щасливі,
А друзі вірні, щирі, не зрадливі.

Бажаю! Всього вам не передати!
Хай буде мир та спокій в вашій хаті!
У вас хай днів не буде із журбою
А серце переповниться любов’ю!!!
03.03.2021
©Віра Українка


Рецензии