Бог даёт нам благодать

Бог же всякой благодати,
призвавший нас в вечную
славу Свою во Христе
Иисусе, Сам, по
кратковременном страдании
вашем, да совершит вас,
да утвердит, да укрепит,
да соделает непоколебимыми.
во Христе Иисусе во Святом
Господнем Духе, аллилуйя.


Рецензии