Кохання

Милуючись небесною красою
Двоє йшли по полю тією весною,
Вони закохані були, щасливі,
Обличчя їхні такі були красиві!

Омріяними думками ділились,
Як далі будуть жити, як-то вчитись,
Та мрії їх нарешті і здійснились,
Закохані в цей рік і одружились.

Хай їм щастить в подружньому житті,
Любові, щастя, радості і втіхи.
Нехай Цариця Божа вас оберігає,
Родина нова хай турбот не знає!


Рецензии