Eдина

Тебе, мила, зацілую,
Обніму і приголублю.
Залишусь назавжди я з тобою,
Ти мов запашна квіточка весною.

Вони і тільки вони у двох,
Двох сердець з’єднавши потоки,
Полетіли в глибину висот,
В голубі, незвідані простори.

Свято світла для двох…
Золото сонця для двох,
Безкрайнє щастя єдине,
Та повне небо зірок.

Ти моя любима,
Ти моя єдина,
Життя - це свято незриме,
Та щастя ти неповториме.


Рецензии