На гостинi в сина

Над кульбабою бджолиний рій літає
Соловей розтьохкався, нам пісні співає.
Як гарно тут біля хати у сина,
Природа яка, зібралась вся родина.

От зозуля закувала, все роки рахує,
Я про себе в неї спитала, може накукує.
Кукувала вже без спину та зозуля,
Правнуків ще побачу, якщо не загнуся.

Сади вкрились білим цвітом,
Та краєвид чудовий і як гарно тут,
Повітря свіже, чисте і блакитне,
Мої діти щасливо тут живуть!


Рецензии