Розчарування

Вони побрались по любові,
Родили синочка
Скоро в школу він піде
Мати, то – як квочка.

Що любов всім віддає,
В злагоді сім’я,
Другий хлопець в тебе є,
То вина твоя.

Син страждає від тої страсті,
В сина батько є,
Ти несеш йому нещастя,
Бачить Бог сіє.

Схаменися ти, матуся,
Як тебе назвати?
Мозок винесла увесь
Із моєї хати.


Рецензии