Я парядачный лодочнiк

Быс парому впру в гозыро!

Я работаю тут с хакером.
Провераем, как вкрасть грошый.
А всё просто у парня во:
Рас! – і фсех прабросіл.

Я ево знаю давно ужо.
Это тот шэ 7ён, го!
Ек шо зробыть улад ля вам,
То вуж знай – эт надолго вж!

От у вас діск, блін, жосткій?!
Ха-ха-ха! Во ж, рассыпаеца!
Ібо ныц жэ ны й скачуе
І встанавліць ны хочэ.

Шо, завіс аж учора?
Да, ну, так, правільно!
Это ж я взев да й гахнув
Об экскізык с узорчыком.

Ты ны думай, шо гаврык я!
Это так но, горошок.
Бо можу от з андроіда
Росс3леты сорок фсіх.

Шо, ны вывыду с строя даж
Патіфон твій з радіоло?
Гой! За штых жэ, а во но дай
У арэнду шарпон, згынь.

Мы учора второплювафсь
Чы куда там в соснов ліс.
От і зарыкы Козочка
Зном зовэ: спешно в дом, дрын!

І на вэчор но й говору ж
Про то да шэ й сё, гы.
Бо лыжев злодый з опалу
Цілый дэнь кал мадонны.

Да, легко буты скорому
На усекы задёркы.
Нам в разведку бы гомняша,
Дэ ны можуть мінёры й.


Рецензии