нфо-привид-9

У кімнаті одинокій,
Де жила самотня жінка -
Уривавсь у звичний спокій
Привид, наче протяг, стрімко.

В сірих джунглях, в інтернеті,
Він шукав зразки інстинктів,
Що керують на планеті -
Й запускають життєцикли.

Ще ніхто не відмахнувся,
Від перегляду порнухи,
Всі хотіли бути в курсі
Нових поз й інтимних рухів.

Щоб жіночий зір цнотливий -
Зопалу не травмувати -
Вибрав для кіноефіру -
Кінопорно без новаторств.

Пещені тіла до лиску,
Делікатні поцілунки -
Полюбовним ніжним тиском -
Змусять жінку до стосунків.

Привид - розпустивши руки -
Понадіявсь на взаємність,
Але жінка, як від глюків,
Відмахнулася непевно. 

Він розказував в деталях
Про свій досвід сексуальний,
Скільки жіночок у спальні
Роздягалися негайно.

Які пози вибирали,
Як кричали в перстінках,
І як стрімко його графік
Піднімав обвислу стрілку.

Він ділився - із запалом,
Розпашівши від подробиць.
Запитав: Ну як? - та спала
Жінка тихо, як у гробі.

Це уперше, що наука
Про звитяги сексуальні.
Викликала сон і скуку -
І дрімоту прямо в спальні.


Рецензии