Життя

А може, життя не зебра,
А клавіші на роялі?
Буває - ламає ребра,
Часом - дарує коралі.

Щоб грати уміло й вправно,
Треба лише почати,
А там вже лиш час розсудить :
По чорній, чи білій далі.

27.11.20.


Рецензии
Как сказочно...Спасибо!

Юрий Беккер 2   02.03.2021 22:59     Заявить о нарушении