Коли робиш Добро

Коли робиш Добро, не дивися на небо,
І у серці своєму дарів не чекай,
Все повернеться згодом, можливо від інших,
Добрі зерна завжди обіцяють врожай.

Коли любишь когось, не чекай на взаємність,
Може статися так, що не люблять тебе,
Все повернеться згодом, можливо від інших,
Адже доля твоя тебе завжди знайде.


02.03.2021


Рецензии