Троянди

Скляні шиповані троянди
Кололи сердце десь у грудях,
Труїли душу трохи глибше
І спокушали пити вина.
Прозорі, зіткані сльозами,
Несли розчарування в людях,
Серця веліли розбивати,
Тому це не твоя провина...
Всьому свій час - вони потануть,
Шипи обернуться водою,
Відчуєш знову промінь теплий
І перемінишся в лиці.
Але годинник зупинився,
І є лиш ти перед собою
З обличчям мерзло побілілим
Й скляним букетом у руці.

13.11.20.


Рецензии
Очень проникновенно. Жаль, я не могу писать на украинском...Язык, или правильнее мова-песня!

Юрий Беккер 2   02.03.2021 23:02     Заявить о нарушении