Панночко Вэсна

        *    *    *

Панночко Весна
Чи не забарились
Не забули нас
Зиму не закрили
На дорозі вас
Чи не зупиняли
Віхола нараз
Сніжна не лякала
Вам не вперше так
Проліски будити
Щоби в красоті
Зиму розтопити
Хоч на рік ми знов
Вік дорахували
Та із вами кров
Знову б закипала
Панночко Весна
Сійте й поливайте
Злаки й бузина
Й пшениці; не гайтесь
Душі і серця
Люди вам відкриють
Чарочку винця
І в політ на крилах

01.03.2021р.


Рецензии