Непок1рна

Однокласників своїх, ми розушукали майже всіх,
які навчалися в сільській середній школі,
за винятком лише одної, непокіної особи, як на гріх
що не корилася несправедливості й неволі.
Вона ще й працювала там, в своїй середній школі
Це Свєта Шах, яку всі ми Шахинею прозвали,
вона була як приклад для других,
а ми її так і не розшукали.
До цього часу ми не знаємо,, куди вона поділась
ця непокора з нашого села,
вона немов в повітрі розчинилась,
а наша пам"ять, однокласників всіх зберегла.


Рецензии