Гаряче серце Бога

Яка в природи щедрість і краса...
Такого теплого, медового відтінку.
У листопаді засинають Небеса
І спати будуть на даху хатинки

Моєї мами, тата, прабатьків.
До самого буремного Пришестя.
Під ковдрою снігів; у вирі снів
Біля завмерлого у русі перехрестя.

Гаряче серце Бога у Землі,
Що десь у надрах душу й тіло гріє,
Зимову кригу плавить навесні
І квітом різнотрав'я червоніє.

Гаряче серце Бога у мені,
В тобі...та від життя згаса
Уся свята енергія Землі,
Її природна щедрість і краса.

Ю.П.
2021

https://youtu.be/vWE5JyFH6gM


Рецензии