Укр. Росла черешня в мами на город1

Росла черешня в мами на городі,
а у Махалича в саду вона росте,
та тільки там, вона давно не роде,
а наш Махалич й досі ще цвіте.
Від того цвіту у дівчаток діти
і у столиці і за межами її,
вони ростуть немов у полі квіти
лише без батька, без родини, без сімї.
Тато, тато, нас вже так багато
і в столиці і по Україні,
а як будеш з нами ти ділитись,
та чи ти відчуєш, радість у родині.
А вже про вдячність ту, не забувають діти
та інколи нагадують про себе,
вони не знають, сумувати чи радіти
з культури, що сягнула вже дло неба.
Черешня та, давним -давно засохла
та залишилась, як та груша в Кайдашів,
лише хитається від буревію й вітру
оце і все, що я сказати вам хотів.


Рецензии