Fake kings don t lie

Fake kings don't lie*

Fake kings don't cry
They're always happy
Seeing in each passerby
A new cute puppy

Fake kings don't lie
Repeating praises
Their deep clear eye
Reveals all secrets

Respect fake kings
Don't hurt them even
Weak-minded kids
Won't be forgiven

So since fake kings
Can't treat with folly
Learn just one thing
Fake kings are holy!


Рецензии