***

Reduction is a good approach
To show facial details
Replacing heads and leaving tails -
Another method of encroach

Нам дороги черты лица
Не упрощайте восприятье
Иначе взгляд в пылу изъятья
Скелетом станет мертвеца.


Рецензии