Слов янська казка

СЛОВ’ЯНСЬКА КАЗКА


Багато гарних місць є на землі,
І кожне чимось манить всіх до себе.
Місця, про які грають скрипалі
Й від сонця і тепла дзвенить у небі.

Болгарія теплом усіх стріча,
А її серце саме у Софії,
Краси у нім запалена свіча.
Тут здійснюються бажанії мрії.

Духовність і краса присутні тут,
Проходять тут чудові фестивалі,
Пізнати їх – надіями живуть,
На них побуть – немов на карнавалі.

«СЛОВ’ЯНСЬКА КАЗКА» - чудо-фестиваль,
І в кожен фільм, як в казку поринаєш.
У них звучить божественно й рояль,
Цікаве все для себе відкриваєм.

Хай процвітає кінофестиваль,
«СЛОВ’ЯНСЬКА КАЗКА» успіхом палає,
Нехай дзвенить, як дорогий кришталь,
Хай лаврами між інших уквітчає.

26.01.2021 р.


Рецензии