stone s heart

even stone can have a heart
even from stone you can squeeze a tear
better stone mired in dreams
than a person with a heart of stone

even stone can have a heart
flowers on granite are just like tears
better stone mired in dreams
than a person with a heart of stone

stones, stones, rolling stones
stones stones rolling all over the world
bit by bit, in the soil's freedom
so here stone has become
best friend of mine

even stone can have a voice
even stone can have a song
better stone that's building homes
that a person with a heart of stone

even stone can have a heart
even a beggar that heart can hear
by a temple, city's black roofs
as they drowned higher and higher..


Санкт-Петербург - Сердце Камня

И у камня бывает сердце
И из камня можно выжать слёзы
Лучше камень, впадающий в грёзы
Чем человек с каменным сердцем

И у камня бывает сердце
На граните цветы, как слёзы
Лучше камень, впадающий в грёзы
Чем человек с каменным сердцем

Камни, камни – перекати-поле
Камни, камни по белу свету
С мира по нитке
И в земле приволье
И камень стал здесь
Стал мне лучшим другом

И у камня бывает голос
И у камня бывает песня
Лучше камень, построивший город
Чем человек с каменным сердцем

Камни, камни – перекати-поле
Камни, камни по белу свету
С мира по нитке
И в земле приволье
И камень стал здесь
Стал мне лучшим другом

И у камня бывает сердце
Даже нищий это сердце слышит
Он у храма, город, чёрные крыши
Утопали всё выше и выше...


Рецензии