Бузок б1ленький б1ля хати

Бузок біленький біля хати
з зими розкрив свої бруньки,
його зростили мама й тато
я ж, носив воду залюбки.

А біля греблі зникли верби,
які ростили Ляпатинці,
від зміни клімату померли,
в ставках води нема, й криницях.

Село з роками обідніло,
та люди ті, що там живуть.
лише похилі там лишилисьі 
які нічого вже не ймуть.

Навіть на поминки не їздять
як це було в селі колись,
тому, що в них  достатки різні
які ще в когось збереглись.













як


Рецензии