Blue house

Blue house (sad house with ideas)

Blue house with the light bulbs
Welded wire dream traps.

You are anything I wanted to be.

I can’t free the space here.
How would I forget it
Once you made me see what no one could see.


Chorus: Blue house with the light bulbs
Make-believe paradise.
Blue house with the light bulbs
Shelter inside of my mind.
I’ll be back tonight.

Made the first connection -
I’m in your possession
Since the sea in which your Mercury sank.
Only for a minute
I become your spirit
Till you leave my soul exhausted and blank.

Chorus: Blue house with the light bulbs
Make-believe paradise.
Blue house with the light bulbs
Shelter inside of my mind.
I’ll be back tonight.
Six conventional walls
Gently woven from thoughts
Where I die, re-emerge and fly


Chorus: Blue house with the light bulbs
Make-believe paradise.
Blue house with the light bulbs
Shelter inside of my mind.
I’ll be back tonight.

--------------------------------

Голубой дом (грустный дом с идеями)


Синий дом с лампочками
Сварные проволочные ловушки для снов.
Ты все то,чем я хотела быть.
Я не могу здесь освободить место.
Как бы я могла забыть это,
После того, как ты дал мне увидеть то, чего еще не видел никто.


Припев: Синий дом с лампочками
Мнимый рай.
Синий дом с лампочками
Убежище в моей голове.
Я вернусь сегодня вечером.

Я совершила первый контакт
И теперь в твоем владении
С того моря, в котором утонул Меркурий.
Только на минуту
Я становлюсь твоим духом,
Пока ты не оставишь мою душу измученной и пустой.

Припев: Синий дом с лампочками
Мнимый рай.
Синий дом с лампочками
Убежище в моей голове.
Я вернусь сегодня вечером.

Шесть условных стен,
Нежно сотканных из мыслей,
Где я умираю, возрождаюсь и лечу.


Припев: Синий дом с лампочками
Мнимый рай.
Синий дом с лампочками
Убежище в моей голове.
Я вернусь сегодня вечером.


Рецензии