Абсурдньй мир

                Болгарский
                Мир и Люди


                АБСУРДЕН СВЯТ

                Светът е още пещерно-жесток
                и на реки от кръв се наслаждава.
                Той следва и издига като бог
                престъпникът голям и го прославя.

                Човекът, който сълзите изтрива,
                от хората забравен си отива.

                Ана  Величкова         


Рецензии