Весни в душi

Весни , в душі !
Квітучої ...такої,
Як яблунь цвіт ,
У рідному саду..

Кохання , вам !
Що вуст торкнеться ,
Ніжно
І захистить від бурь
І від біди....

Хай журавлі ,
Що відлетіли в вирій
Залишать смуток
У чужих краях...

А на світанку ,
Сонячний промінчик
Дарує радість , вам
І щастя у очах...

Хай зорі , уночі ,
Наснять вам мрію
Таку крилату....
Що обійме цілий Світ!

Любові , вам !
І миру ! І ...надії...
І ніжності....,
Як яблуневий цвіт

 


Рецензии