Святилице, -ще

Святилице,-ще

Статуї, образи, лики
бачуть, взирають, споглядають.
Я виглядаю ваш храм
та очі спотикаються об типовий крам.
Знаю, що святість - це ми,
силою, до вас благоволіти, наділені:
закохані, нещасні, люблячі,

лиш не кохані.

Ваші імена давно переназвані.
Я розмовляю з вами іменем своїм.
Ви пам'ятні й бажані,
кохані та знані,
Жінками - Чоловіки,
Лицарями - Серця Жіночі

2021-03-01


Рецензии