Сильне почуття

То зустріч була несподівана,
Років занадто пройшло,
Любов’ю ти стала єдиною
Та мрії були, як в кіно.

Не думали ми розлучатися,
Хотіли ми жити удвох,
У полі в ромашках кохатися,
Та доля звела нас у трьох.

Розкажи моя люба мені,
Як жила ти без мене ці дні,
Всі ці ночі і дні, всі ці ночі і дні
В недосяжності…

Ти стала дуже милою,
Красунечко моя,
Яка ж ти чорнобрива,
Хоч в косах сивина.

Так хочеться змінити
Життя своє на мить
Та знов тебе любити,
Але фортуна спить…

Розкажи моя люба мені,
Як жила ти без мене ці дні,
Всі ці ночі і дні, всі ці ночі і дні
В недосяжності…


Рецензии