Любовна лiрика

Тебе неможна не кохати,
Ти, любий, даруєш крила!
Спокійний і лагідний, як мати,
Врівноважений, про такого мріяла.

Очі твої палають жаданим вогнем,
Ніжним і лагідним, повним любові.
В обіймах твоїх, почуваюсь  ягнем,
Чи немовлям у твоєї мужній долоні.


Рецензии