Пам ять жива

Дитинство моє босоноге згадаю
Як бігали по споришу у дворі
Де мальви цвіли понад краєм
Та щастя з батьками було дітворі.

Такі духм’яні матіоли і другі квіти
Чорнобривці, айстри та майори
Всіх кольорів на квітниках цвіли.
Дитинства запах досі він в мені.

Хіба забути це можливо -
Де ти була любима і щаслива,
Де сонце усміхалося мені,
Та місяць накренився у горі.

Дерева наче кланялись мені,
Додолу гілки з яблуками стиглими,
Вишневий сад, що був у нас в дворі
Нагадує дитинство, там були щасливими.


Рецензии