За п вгодини до весни

      Пам*яті Володимира Мулявіна
      на тему " за полчаса до весны"

Останній день зимовий тане,
Додивимось морозні сни,
І в ніч сьогоднішню настане
«За півгодини до весни»

У пам*яті платІвка кружить
А голоси - мов джерело:
Чиєсь кохання й досі тужить,
Багато часу хоч пройшло.

Знов зачерпну з того джерельця
Води прозоро – крижаної,
І, наче птах, заб*ється серце
Від щастя зустрічі з  ВЕСНОЮ !

28.02.2021 р.


Рецензии