Forgive for Cain

Forgive for Cain.

Please sit down, listen it.
Everytime I need eat,
Pay for flat, feed my beast
And I must buying beats!

Pictures (had were) painted, poems were wrote...
I have hope, never more!
If you want I can brought
Civilization to the thoughts.

Every both must not stop.
I want take the Grail cup,
But this move is not to God...
Never pierce and never stab!

(ref.)
The sorrow of Cain like hard chain
Is brave and brain to broken seal...
Stainless steel reborn in the peal.
Inspired Main forgive the Cain!

The Burden of the children of sinful man
you can withstand with precepts
When came to Edem like Eve and Adam...
Destiny Befall for the herd of lambs!

Please, sit down, listen it.
Pray for bread, pray for meat;
Pray for foes, pray for friends...
Pray for Being have not End!

And I spoke
That Souls Rise
Must abut
For Paradise!

And I spoke
That Souls Rise
Must introes
For Paradise!

(ref.)
The sorrow of Cain like hard chain
Is brave and brain to broken seal...
Stainless steel reborn in the peal.
Inspired Main forgive the Cain!

(16-28feb-2021)

Прощение для Каина.

Пожалуйста, сядь, послушай.
Каждый раз мне нужно поесть,
Заплатить за квартиру, накормить моего питомца.
И я должен покупать биты!

Картины рисуются, стихи пишутся...
У меня есть надежда, ничего кроме!
Если хочешь, я могу привести
Цивилизацию к мыслям.

Каждая из них не должна останавливаться.
Я хочу взять чашу Грааля,
Но это не есть движение к Богу...
Не прокалывать и не пырять!

(прип.)
Печаль Каина, подобно тяжёлой цепи,
Храбрая и умная - приведшая к сломанной печати...
Нержавеющая сталь возрождается в раскате.
Вдохновенный Верховный, прости Каина!

Бремени детей грешного человека
вы можете противостоять с наставлениями,
Когда вернётесь в Эдем, как Ева и Адам...
Судьба постигнет стадо ягнят!

Пожалуйста, сядьте, послушайте.
Молитесь о хлебе, молитесь о мясе;
Молитесь за врагов, молитесь за друзей...
Молитесь, чтобы Бытие не кончилось!

И я заговорил,
Что Столб Душ
Должен упираться
В Рай!

И я заговорил,
Что Столб Душ
Должен восходить
В Рай!

(Припев:)
Печаль Каина, подобно тяжёлой цепи,
Храбрая и умная - приведшая к сломанной печати...
Нержавеющая сталь возрождается в раскате.
Вдохновенный Верховный, прощения для Каина!

(16-28фев-2021)


Рецензии