Як гарно мамо вишня зацв ла

ЯК ГАРНО МАМО ВИШНЯ ЗАЦВІЛА,
У ТІМ КРАЮ,ДЕ ПАХНЕ ТАК ДИТИНСТВОМ.
ДЕ ЗУСТРІЧАЛА НАС ЗАВЖДИ ВЕСНА,
НЕМОВ ТА НАРЕЧЕНА,ЩО ВДІЛАСЬ У НАМИСТО.

У ТІМ КРАЮ,ДЕ СОНЦЕ НАЙТЕПЛІШЕ,
ТАМ, ДЕ ПОЛЯ УКРИЛИ КВІТИ ПОЛЬОВІ.
ДЕ ТВОЯ ЛАСКА МАМО БУЛА НАЙМИЛІША,
ДЕ НІЖНО ВІТЕР ТОРКАЄТЬСЯ ЗОРІ.

І МОЄ СЕРЦЕ З ЛЮБОВ'Ю ЗГАДУЄ СВІТАНОК,
ДЕ ВІТЕР ЗА ВІКНОМ ГОЙДАЄ ВИШНЮ.
КОЛИ В ШОВКОВИХ ТРАВАХ БЛУКАЄ РАНОК,
І ЧАРІВНА ВЕСНА ОДІЛАСЬ ПИШНО.

ТАК МИЛО ТУТ ЛОСКОЧЕ МАМО СОНЦЕ,
І ДЗВІНКО,ДЗВІНКО ТАК ПТАХИ СПІВАЮТЬ.
А Я СТОЮ ПРИПАВШИ ДО ВІКОНЦЯ,
І ДО СИХ ПІР ТЕБЕ Я МАМО ВИГЛЯДАЮ!!!!


Рецензии