Красота и красиво

                Болгарский
                Мир и Люди



                КРАСОТА  И  КРАСИВО

                Красотата високо въздига духа,
                красивото мами очите.
                Красотата е несъвместима с греха,
                красивото го привлича.

                Красотата прозира дори през калта,
                красивото се омърсява.
                Красотата е вечна човешка мечта,
                красивото отминава.

                Ана  Величкова


Рецензии