Любов

Так ніхто не кохав ,як тебе я кохаю ..
Так ніхто не полюбить ...як я полюбив...
Молюсь я ,кожен день щоб потрапить до раю...
Щоб тебе я у ньому навіки зустрів.

Так ніхто не кохав ,як тебе я кохаю ..
Так ніхто не беріг ,як тебе бережу ..
Кожен день я пилинки із тебе здуваю
Сон постійно я твій у ночі стережу.

Так ніхто не кохав ,як тебе я кохаю
Сердце моє навіки залишу тобі ...
Любиш ти ,як люблю тебе я точно знаю...
І ніколи тебе не залишу в біді ...


Рецензии