Лебединая верность. украинский

Щоби була щасливою родина
Потрібна людям вірність  лебедина.
Два  лебеді – то символи кохання,
Разом  усе життя, до днів останніх.

Статна та красива, у житті щаслива,
В небі серед хмар пара кружляє,
Чарівну лебідку  лагідну, тендітну,
Ніжно Лебідь крилом обіймає.

Коли біда приходить в їх життя,
назавжди світ покине одна птиця,
Друга з цим не зможе примириться,
Слідом за нею  піде в небуття.

І стала міфом «вірність лебедина».
Кохають вони раз і назавжди.
Лебідка, лебідь - все життя у парі,
І ділять на двоє  усе вони завжди.

Від душі бажаю, щоб кожна людина,
справжнє кохання  у житті знайшла,
У лебедів навчилась берегти родину,
Щасливу мала долю, у вірності жила.


Рецензии