Оголошеня

    В огляді:  факти-події-люди, щотижневої,
російськомовної газети «Итоги», надрукова
но оголошення такого змісту:
    – Пропала  сука. Московская  ищейка. Ры
жая. Кто её поймел или знает у кого  она, за
вознаграждение, сообщить по моб.
                                                  №+38050…
                                                  (Игорю Б.)
За  кільканадцять годин, опісля виходу газе
ти  з  друкарні,  на  оголошений  моб. номер,
поступив дзвінок:
   – Алло! Я, по поводу пропажи Вашей суки.
У меня – такая же. Тоже – сука. Рыжая. Пред
лагаю  заместить  ею  вашу  пропажу, естест
венно, за вознаграждение».
   На запит – відповідь об’явнка:
    – Упакуйте  и  доставьте перевозом  по  ад
ресу : 
                     Республика Лу-ган-Дон.
           Горловский  марионет  Штаб:
           Рос-Дон-Гор-Бес.
           Шурф №13.    И. Безлеру.      


Рецензии