Тропарь, глас 4

Рождество Твое, Богородице Дево,
радость возвести всей вселенней:
из Тебе бо возсия Солнце правды,
Христос Бог наш нетленный.
И, разрушив клятву, даде
благословение , упразднив смерть,
дарова нам живот вечный,
чтобы стихиру петь.

*****
Стихиру петь
*****


Рецензии