Шо то було... випадок мене встривожив

Сиджу замріялась біля театра
Був жаркий  обідній час...

Біжить засмоктана кудлата

Бодяча сучка і до нас

Подивилась прямо в очі
Смуток у її очах

Появився в мене жах ...

 голівку на коліна положила
Та так тремтіла  наче мною дорожила
Що зустрілися зраділа.

В мене сльози полились
Такою лагідной була матуся
 
ще колись...


Рецензии