СлIпе серце

До гумору
У тебе -  хист
Чого, так бракувало
Моїй сутності
І, серце
Тануло, мов віск
В твоїй легкій
Присутності
Твій розум
Хитрий, немов лис
Там, де забракло
Мужності
І, серце
Бачило стриптиз
В твоїй хиткій
Присутності
Що далі?
Що там,
Вище звізд?
Є :  милосердя
Присмак чуйності?
І, серце
Покотилось
Вниз
Подалі, від
Твоєї сутності
Твоя енергія
Неначе, мед
Немов, пилок
Із золотого соняха
Та, ти – скупий
Ти – не даруєш
Без потреб
Мені, дісталась
Лише, крапля
Золота
Де  насолода?
Чом її нема
Для мене
У твоїй присутності?
Прозріло серце
Закінчилась гра
Нарешті, зорям
Захотілось
Мудрості
28.02.2021


Рецензии