Шо то було... випадок мене встривожив

Сиджу замріялась біля театра

Був жаркий  обідній час...

Біжить засмоктана кудлата

Бродяча сучка
 і до нас

Подивилась мені  в очі
Смуток і в її очах

Щось вона сказати хоче

Появився в мене жах ...

 голівку на коліна положила
Та так тремтіла

  наче мною дорожила
Що зустрілися зраділа.

В мене сльози полились
Такою лагідной була матуся
 
Давно колись...


Рецензии