покричи... випусти пар

Ну чого ти душечко вже не кричиш
тобі так боляче а ти мовчиш...

Покричи полегшає
Переболить бо всеодно прийдеться в цьому світі жить.
Треба душу вивільняти
Треба в радості тримати.
В благодаті і в покорі
Бо руйнують нас  докори.
І гіркі втрати

яких гори...


Рецензии