Чудо в римi

Тебе? - Кохати.
З небом? - Жити.
В холодну воду? - Без умов.
Зірок нема? - Дістанем квіти.
Не віриш в долю? - Є любов.

І хай боїться світ тупезний
своїх неясних перспектив,
нам мить - це шанс, що ми не щезнем
в резонах сходжень на Хорив..:)


Рецензии