плачу плачу свiту бiлого не бачу

В основному я не плачу
Течуть сльози коли горе бачу
Або обіди душу душать сльози литись самі мусять.
В основному я весела
Щастя прикрашає нам оселю.
Перетерплю перемучусь
І радіти в горі Учусь.


Рецензии