Заклинання

Заклинаємо – для майбутнього відчаю,
зневіри і злості власноручного замовного листа
заклинаємо фото і місця,
пам’ятності,

наче людина вже безсмертна

воля поволі ламається
спільне не розділиться вже
ми вклали в Рен цей все,
кристраж образ підмінив:
жива душа нехай готується до останнього обіду,
спогадність підлаштується

стосунки вже не несуть світла

Як же тоді співіснувати
Разом?
Яким чином поєднуватися
під спільного неба крилом?
Спільне більше не відрада.
Відрада більше не Вдвох

2021-02-28


Рецензии