Киця не сумуй!

Киця, не сумуй,
Коли тебе ображають.
Вони за це дадуть відповідь,
А як? Потім взнають.

Ніхто немає право,
Так тебе принижувати.
За це навіть штрафу мало,
Треба таке серйозніше вирішувати.

Де взяли на відео знімали,
Як тебе принижували гуртом.
І це дівчата з дівчини знущались,
За це вважаю їх чекає тюрьма або дурдом.

Тому не сумуй, Киця,
В тебе підтримка буде завжди.
Колись згадаєш це, як дрібницю,
А зараз цей час просто переживи.


Рецензии