Загадковий снiг

А сніг іде, іде, іде,
ступає ватними ногами,
поділ кожуха по землі
ледь суне під вітрами.
Втомився. ..
Треба відпочить,
тай так,
щоб добре пам’ятали
про люту зиму й
загадковий сніг,
що десь, кудись спішив полями.


Рецензии