Коли вимкнеться свiтло... К

Ссылка на клип автора:
https://youtu.be/2vsUk3tfMvg

За вдохновение благодарю Юрия Самовилова и песню "Гармати".


                Просто дай мені знати
                Коли стихнуть гармати
                Коли вимкнеться світло
                Тоді і ми
                Ніби ляжемо спати
                Але щоб не вставати
                Щоб не бачити більше
                А тільки сни...

                hurtom — Гармати       


Коли вимкнеться світло,
ми залишимо крила.
Віддамо душі зорям
і поринемо в сни.
Ми піднімемось з вітром
на холодних вітрилах.
Там, душею десь поряд
вільний подих весни.

Залишаючи небо
закриваючи очі,
відкриваємо Космос
другий...
  бЕзкрай тепла.

...більше ніж є не треба...
     Пью до дна...
       дні і ночі... -
         світлі очі - в них голос
       і душа спить твоя...

    Мої крила не з пір'я, -
       Їх вітрами малюєш...
     я лечу із тобою...
   в теплі руки весни...

      Мов кричу знов у вир я.

    ..струни серця хвилюєш...
           тьму змахнувши рукою...

      .....
       Запалили вогні.


Песня "Гармати" с 5:25...

Юрий Самовилов — "Dragostea Din Tei/ Гармати" — нокауты — Голос страны 10 сезон
https://m.youtube.com/watch?v=X3qcauCZlUc


Рецензии