Мама

Сонечко світить, аж блищить, - це матусині очі.

Дощик - це матусині сльози.

Музика грає, як сонячний кларнет, - це матусині радість і смуток.

Все про маму говорю,

Бо люблю її без тями!

Мамо, рідна,

Серце твоє - це щічки рум'яні.

Губи твої - це радість дитяча.

А личко - мов немовля.

©Альбіна Діденко

Редакція - Орлова Лора Яківна

2012


Рецензии