В зiбраннi брат читав...

Господи Боже, відкрий мої вуха-
Брат проповідує Слово Святе;
Вухом духовним уважно щоб слухать
І в серці складати зернятко Твоє.

Навчаєш любити, прощати, вміщати,
Плоду чекаєш від кожного з нас.
Світ ненавидить? Хай це не лякає-
Тебе зненавидів ще перше від нас.

Секрет плодоношення нам відкриваєш-
В Тобі пробувати, Ісус, повсякчас,
Відкинути гордість, гріховні образи,
Щоб Духу Святому комфортно у нас

Жилося завжди, щоб Він діяв могутньо
Із мого життя. Щоб серця, як земля,
Добротним, підживленим всі були грунтом,
Де б колос достиглий, як сонце сіяв.

Терпінням святим укріпляючи душі,
Отримаєм те, що Господь обіцяв,
Бо всі обіцянки "Амінь" у Ісусі-
У Сині Своїм Батько все дітям дав!

Шануй свого Бога з маєтку, з доходу
І мудрість шукай усім серцем своїм;
Дорожча за перли вона, за оздобу-
Блаженні усі, хто знаходить її.

Надія- це якір для нашої віри,
Що зміцнює серце в чеканні щодня
І спокій дає навіть у буревіях,
Обіцяне бачить надія, не я.

Усе це сказав Дух Святий через брата,
Із приповістей він натхненно читав.
Господь дорогий, дай нам все пам"ятати
І жити щодня, як Ти мудро навчав.


Рецензии
Света Вам благоговейного.

Ладомира Арий   27.02.2021 18:41     Заявить о нарушении
Спасибо, дорогая душа. Взаимно! Божьих благословений!

Горбатюк Надежда   31.03.2021 18:19   Заявить о нарушении