Хорошо

                Болгарский
                Мир и Люди


                Д О Б Р О  Е...

                Какво душата
                прави по-добра?
                Любов и грижа,
                милост и тъга,
                една отдавна
                чакана зора,
                протегната
                приятелска ръка?

                Или пък вярата
                в Доброто вечно,
                в настъпване
                на справедлив живот,
                изпълнен с искреност
                и със сърдечност,
                проправил към сърцата
                верен брод?

                Добро е всичко днес
                /макар различно/,            
                което ни зове
                да се обичаме!

                Ана  Величкова               


Рецензии